Moderator
Uuu... Trzeba będzie trochę popracować nad tym forum, żeby był ład i skład. Weźcie się za to, mości panowie. >_>'
I WTH, odstęp czasowy między dodawaniem postów? No chyba sobie jaja robicie...
Że nie wspomnę o ograniczeniach awatara, skąpych opcjach, ciężkiej przejrzystości... Mam nadzieję, że to zostanie poprawione.
Ostatnio edytowany przez Zeron Infinity (2012-10-21 16:58:56)
Moderator
Nowy użytkownik! Witaj!
Cóż, paru weteranów z oficjalnego forum SPORE założyło to forum. Ja należę do tych weteranów i witam Cię w naszych skromnych progach.
Co do reklam, niestety, tak bywa z takimi nieoficjalnymi, własnoręcznie robionymi forami. Ale jakoś trzeba wytrzymać. ; )
Ach, i jeszcze jedno! Rozgłaszaj wszystkim graczom ze SPORE o tym forum. Niech wiedzą o jego istnieniu, ok?
Właśnie rozgłaszam:) Powiedziałem jednemu koledze, o tym forum. niestety ma spore zepsute i jakoś pracujemy nad tym żeby naprawić. A może by stworzyć stronę o spore?
Ostatnio edytowany przez Meniu (2012-12-13 11:45:17)
Moderator
Formalnie oficjalna polska strona o SPORE jeszcze istnieje. Formalnie, gdyż najnowsze informacje są z 2010 roku.
No czeeeeeść jestem nowy i już napisałem swoje pytanie i jak narazie tylko Meniu na nie odpowiada :-) Szukam rozwiązania mojego problemu http://www.nowesporeforum.pun.pl/viewtopic.php?id=10
Widzę że forum się rozkręca! Staram się być pomocny i miły, Musimy jakoś zareklamować to forum, może by się dało skontaktować z EA? Lub Maxisem.
SPORE to zapomniana gra, sam nie wiem dlaczego jest jednym słowem SUPER, jedyne co mi się nie podoba to że fazy są dosyć krótkie. Przydał by się nowy dodatek do gry SPORE, wiecie gdzie mogę kupić KP? Czy jeśli zainstaluje KP to będę miał normalne SPORE i KP?
Newbie
Witajcie, weterani, i witajcie, młodsi gracze. Byłem jednym z użytkowników pierwszego SPORE Forum, pisałem tam jako blackwarrior12. Postanowiłem powrócić, aby... cóż... trochę podyskutować o tej grze, która kryje w sobie ogromny potencjał, ale niestety odniosła porażkę. Przy okazji chętnie popiszę w opowiadaniach
Newbie
Meniu, masz może GG albo Skype? Chcę z tobą chwilę porozmawiać w związku z pewną sprawą...